Årsmöte 2019
Torsdagen den 11/4 klockan 18:00 är det årsmöte i våra kanslilokaler, Gustavlundsvägen 168a 1tr.

Handlingar finner ni under OM OSS - DOKUMENT - ÅRSMÖTE 2019
Silver och guldmedlem
Hos Bromma KFUM finns det olika former av medlemskap.

Ett medlemskap kostar 100kr per kalenderår och ingår i våra termins och lägeraktiviteter där vi tar betalt för aktiviteten.

Utöver ett vanligt medlemskap finns möjligheten att bli silver och guldmedlem, vilket utöver det ordinarie medlemskapet även skänker en slant till någon utav våra verksamheter efter egen önskemål.

Silvermedlemskapet kostar 300kr per kalenderår och 200kr går till önskad verksamhet.

Guldmedlemskapet kostar 500kr per kalenderår och 400kr går till önskad verksamhet.

Under 2019 går det att öronmärka sina bidrag till följande aktiviteter:

Integrationsprojekt
Verksamheter för barn och ungdomar med funktionsvariationer
Parkour
Innebandy
Sommarläger
Mötesplatser (Olika aktiviteter som är gratis och endast kräver medlemskap för att delta på för barn och ungdomar).
Ledarutbildning
Internationella projekt

Ni kan bli medlemmar direkt genom att följa den här länken: Bli medlem
Mötesplatser
Mötesplatser är ett samlingsnamn på de aktiviteter som Bromma KFUM erbjuder i sina kanslilokaler.
Mötesplatserna är öppna för alla barn och unga, enda kravet är att de är medlemmar, vilket de kan bli direkt här på vår hemsida.

Aktiviteterna sker efter skoltid på vardagar. Mer information om de olika aktiviteterna vi erbjuder finner ni unde terminsaktiviteter - mötesplatser
Alternativt gnom att följa den här länken: Mötesplatser
Sommarläger 2019
Nu har anmälan släppts för samtliga läger i sommar.

Kolla in under lovaktiviteter för att läsa om respektive läger och anmäla er.

Även ansökan för Body Mind Spirit lägret har öppnat
Vårterminen 2019
Anmälningar för våra aktiviteter under vårterminen kommer i samband med lönen. Under respektive verksamhet står det mer specificerat vilket datum och tid.

Anmälan för idrottsaktiviteter öppnar 28/1

Anmälan för sommarläger öppnar 31/1
Ledare till idrottsskola för barn/ungdomar 9-15år sökes!!
2018-08-23 14:37
Vill du engagera dig 2-4h per vecka med att leda barn i idrott?

Bromma KFUM erbjuder sedan HT2016 en idrottsskola för barn med NPF (neuropsykiatrisk funktionsnedsättning), där man får prova på olika idrotter varje vecka.  Vi jobbar icke-elitistiskt och målet är att deltagarna under trygga och glada former skall hitta en (eller flera) favoritidrott/er.

Vi kör på torsdagar och fredagar kl 15:30-16:30 i KFUM-Hallen i Alvik (arbetstiden är 14:30-16:30).

Vi söker dig som är idrottsintresserad och gärna har tidigare erfarenhet av att jobba med barn/ungdomar.  Just nu behöver vi förstärkning av 1-2 ordinarie/vikarie till vår verksamhet.

Intresserad? Anmäl dig under länken; https://simplesignup.se/event/136903 eller hör av dig till monika.chadzinska@kfum.se eller 08-262750 om du har några frågor om uppdraget.

Nyheter från vår verksamhet
Det finns inga nyheter..