Höstlovskul i sporthallen
Under höstlovet kommer vi ha aktiviteter i sporthallen för barn 7-12 år.

Upplägget för aktiviteterna kommer vara följande:

Idrott och annat skoj
i KFUM-hallen på Vidängsvägen 11 i Alvik
måndag - fredag kl. 09:30-16:00
50kr/dag alternativt 150kr för hela veckan*
Deltagaren tar själv med sig lunch varje dag

Under höstlovet har du mellan 7-12 år möjlighet att prova på samt utöva olika idrotter, lekar och samarbetsövningar
under lekfulla former. Deltagarna är själva med och påverkar innehållet på programmet, och tillsammans med ledare
sker det ofta flera aktiviteter samtidigt inne i hallen. Lunch äter vi gemensamt i föreningens kanslilokaler.
Där finns tillgång till kyl, mikrovågsugnar, bestick, glas mm.

* Det går att ansöka om reducerad avgift via hemsidan

Anmälan för aktiviteten gör ni här: Anmälan
Bromma KFUM söker en strategisk och analytisk verksamhetschef

Bromma KFUM är en ideell förening som erbjuder mötesplatser där unga människor kan utvecklas till sin fulla potential. Vi utgår ifrån en helhetssyn på människan, med utgångspunkt i KFUM´s ledord Body, Mind, Spirit.

Vi tror att alla människor, inte minst unga, har behov av fysisk aktivitet, ökad kunskap och tid för reflektion för att kunna utvecklas och må bra. Vår logotyp, den röda triangeln, symboliserar dessa tre byggstenar – Body, Mind & Spirit. Det är grundstenarna för all vår verksamhet i Bromma, Sverige och i hela världen.

Att skapa möjligheter för barn och unga att utvecklas är ledstjärnan för all vår verksamhet. Det handlar om att sätta barn och unga i centrum, att låta dem ta plats och få utlopp för sina intressen och viljor. Det handlar om att ta sig tid att lyssna och uppmärksamma, att engagera och entusiasmera. Unga människor som tar hänsyn och visar respekt, som tar ställning och bryr sig om andra, sin omvärld och sig själva. För människor, även unga, som mår bra och trivs har förmågan att få andra människor att må bra och trivas.

Vår verksamhet består idag av olika sommarläger, sport, animation, verksamhet för personer med funktionsvariationer och nyanlända ungdomar med upptagsområde i Alvik-Hässelby och Järva. Bromma KFUM är uppdragsgivare för Kärsögården där en stor del av vår verksamhet också genomförs.

Under vår och höst har föreningen genomfört en omorganisation och uppdraget som chef innebär att ställa om både verksamhet och kansli. Det finns stora möjligheter att initiera större projekt för målgruppen i västerort och att utveckla och forma föreningen tillsammans med föreningens styrelse.

Vi söker nu en verksamhetschef som vill leda och utveckla Bromma KFUM

Som verksamhetschef är du ansvarig för att Bromma KFUM når övergripande mål och till detta tillkommer verksamhet, personal och budgetansvar. Du arbetsleder kansliets anställda och ansvarar för föreningens ledarvård. Inom personalansvaret ingår att genomföra medarbetar-lönesamtal, pension- och försäkringsfrågor samt rekrytering. Du deltar i styrelsens möten och bereder löpande underlag, rapporter och beslutsunderlag till styrelsen. Du säkerställer finansiering för verksamheten. Du ansvarar för löpande administration och organisation så som, löner och tidsrapportering.

Vi söker dig som:

Har högskole-/universitetsexamen inom personalvetenskap, företagsekonomi eller annat relevant område.

Har dokumenterad erfarenhet av att leda ett mindre kansli i en förening med en ideell styrelse samt dokumenterad erfarenhet av att bredda finansieringsunderlaget samt ekonomisk styrning.  Vi lägger stor vikt vid strategisk och analytisk förmåga. Din erfarenhet av digitalisering är central. Har du bred föreningsvana och ett stort nätverk inom civilsamhället är det ett plus.

Som person har du hög empatisk förmåga och är entusiasmerande. Du är lösningsorienterad, kreativ och nytänkande. För verksamheten är det viktigt att du har en stor förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, är mål och processinriktad och har erfarenhet av lokal verksamhetsutveckling.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med 6 månaders provanställning. Intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan med CV till karin.pesula@kfum.se senast den 10 oktober. Tillträde så snart som möjligt efter överenskommelse med önskan om att genomföra ett parallellt arbete med nuvarande verksamhetschef. Tjänsten och kansliet är placerat i Alvik.

Frågor

Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten så är du välkommen att ringa ordförande Karin Pesula på 070-960 97 82.

Ledare till idrottsskola för barn med NPF sökes!!
2018-08-23 14:37
Vill du engagera dig 2-4h per vecka med att leda barn i idrott?

Bromma KFUM erbjuder sedan HT2016 en idrottsskola för barn med NPF (neuropsykiatrisk funktionsnedsättning), där man får prova på olika idrotter.
Vi kör på torsdagar och fredagar kl 14:30-16:30 i KFUM-Hallen i Alvik.

Vi söker dig som är idrottsintresserad och gärna har tidigare erfarenhet sedan tidigare. Intresserad? Anmäl dig under länken; https://simplesignup.se/event/136903 eller hör av dig till monika.chadzinska@kfum.se eller 08-262750 om du har några frågor om uppdraget.

Välkommen att höra av dig!
Nyheter från vår verksamhet
Det finns inga nyheter..