Parkour samt Dans & cheer anmälan öppen för VT 2020
Anmälan för de båda aktiviteterna har öppnat. Mer information och anmälan under respektive verksamhet
Dans & Cheer
Parkour
Höstlovskul i sporthallen för 7-12 år
Under höstlovet kommer vi erbjuda olika aktiviteter i KFUM-Hallen klockan 9-16, måndag-fredag.

Mer information och anmälan finner ni här: mer info
Innebandyspelare sökes!
Vi är på gång med att starta upp ett till två nya innebandylag för födda 2011 och senare. Till de lagen söker vi både deltagare och personer som kan vara ledare.

I våra äldre lag födda 2008-2010 söker vi nya spelare för att utöka de befintliga trupperna.

Anmäl intresse direkt via den här länken: intresseanmälan
Terminsaktiviteter under hösten
Sommaren är kort, men väldigt rolig!

Nu har våra terminaktiviteter rullat igång igen.

I flera utav aktiviteterna finns det platser kvar, kolla under respektive verksamhet som ni hittar i menyraden under terminsaktiviteter.

Innebandy, parkour, dans & cheer, lek & skoj mm
Silver och guldmedlem
Hos Bromma KFUM finns det olika former av medlemskap.

Ett medlemskap kostar 100kr per kalenderår och ingår i våra termins och lägeraktiviteter där vi tar betalt för aktiviteten.

Utöver ett vanligt medlemskap finns möjligheten att bli silver och guldmedlem, vilket utöver det ordinarie medlemskapet även skänker en slant till någon utav våra verksamheter efter egen önskemål.

Silvermedlemskapet kostar 300kr per kalenderår och 200kr går till önskad verksamhet.

Guldmedlemskapet kostar 500kr per kalenderår och 400kr går till önskad verksamhet.

Under 2019 går det att öronmärka sina bidrag till följande aktiviteter:

Integrationsprojekt
Verksamheter för barn och ungdomar med funktionsvariationer
Parkour
Innebandy
Sommarläger
Mötesplatser (Olika aktiviteter som är gratis och endast kräver medlemskap för att delta på för barn och ungdomar).
Ledarutbildning
Internationella projekt

Ni kan bli medlemmar direkt genom att följa den här länken: Bli medlem
Nyheter från vår verksamhet