Möteplatser
Mötesplatser är ett samlingsnamn på de aktiviteter som Bromma KFUM erbjuder i sina kanslilokaler.
Mötesplatserna är öppna för alla barn och unga, enda kravet är att de är medlemmar. Vilket ni kan lösa via länken längre ned.

Våra kanslilokaler ligger på Gustavlundsvägen 168a 1tr i alvik.

På Tisdagar After school

En öppen mötesplats för dig som vill läsa läxor och diskutera livets frågor efter skolan. Det finns kaffe och te till alla samt sköna soffor. Drop-in mellan kl. 14:00-17:00.

På Onsdagar Creaktivt kafé

Mer info inom kort.

På Fredagar Mindfullness

En chans att kunna landa i tankar och känslor. Som vänder sig till dig som vill koppla av ett par timmar efter skolan. Tillsammans med en erfaren ledare kommer du att använda kroppen i mjuka rörelser och finna lugnet inom dig. Det kommer finnas utrymme för samtal och en varm kopp te. Drop-in från klockan 14:00. Verksamheten pågår mellan 16:00-18:00.

”Medveten närvaro eller mindfulness är ursprungligen ett buddhistiskt begrepp. Begreppet sägs ha sitt ursprung i det arbete som Buddhas efterföljare gjorde med att utveckla förtjänstfulla karaktärsdrag utifrån olika aspekter av den åttafaldiga vägen, särskilt att fokusera på sinnelag och rätt tänkande samt utveckla meditation.”

Bli medlem här: Medlem