Vårterminen 2020
Höstterminen 2019

Dans & Cheer är för barn & ungdomar 7-14 år gamla.

Dans & Cheer är en aktivitet där vi blandar dans och cheerleading.

Vi kommer fokusera på dans och ha inslag av cheerleading för att skapa uppvisningar. Under terminen kommer vi gå igenom olika grunder av dansstilar, skapa koreografier, genomföra en uppvisning mm.

Vår tanke är att mycket utgår från deltagarnas önskemål och behov under träningen. Med andra ord kan två grupper skilja sig åt en del i vilka moment de genomför under en termin.

Grupperna kommer bestå av 10-15 deltagare och 3-4 ledare.

Priset för en grupp är 1350kr och det inkluderar medlemskap i Bromma KFUM samt en vattenflaska och träningströja

All träning sker i vår sporthall i Alvik, uppvisning kan ske på annan plats.

Terminsstart är vecka 5
Terminsavslutning är vecka 21

Ingen verksamhet på skollov eller röda dagar

Totalt 14 tillfällen VT19

Torsdagsgruppen kl 18:30-19:30 för 10-14 år.

Söndagsgrupperna kl 13:00-16:00 för 7-14 år. (grupperna på söndagar delas sedan in efter ålder /önskemål vid anmälningar)

Vill ni prova på? Ledarna kommer fastställa datum för prova på tillfälle som sker prel vecka 4. Intresseanmälan för prova på tillfälle

Första tillfällena kommer anhöriga kunna kolla på träningen, sedan kommer det vara stängda träningar där deltagarna övar in koreografier.

Ca 4 minuters promenad bort finns Alviks torg där det finns matvarubutik, caféer, gym och ett par restauranger.

Höstterminen 2019

Dans & Cheer är för barn & ungdomar 7-14 år gamla.

Dans & Cheer är en aktivitet där vi blandar dans och cheerleading.

Grupperna kommer bestå av 10-15 deltagare och 3-4 ledare.

All träning sker i vår sporthall i Alvik, uppvisning kan ske på annan plats.

Terminsstart är vecka 35
Terminsavslutning är vecka 50

Ingen verksamhet på skollov eller röda dagar

Totalt 14 tillfällen HT19

Torsdagsgruppen kl 18:30-19:30 för 10-14 år.

Söndagsgrupperna kl 14:30-16:00 för 7-14 år.