Idag är vi glada över att kunna presentera vårt senaste tillskott till Bromma KFUMs kansli, Josephine Bladh, som blir tillförordnad chef.

Josephine Bladh har lång erfarenhet av barn- och ungdomsföreningar och som värdebaderad chef. Hon har tidigare varit förbundsordförande för Sveriges elevråd-SVEA, förbundssekreterare för Förbundet Vi Unga och arbetat inom folkbildningen och driver nu konsultbolag. Vi har sett henne på flera av KFUM Sveriges mötesplatser då hon samordnat strategiprocessen What We Want, som antogs av medlemmarna på ROM2017. Josephine kommer att vara tillförordnad chef för Bromma KFUM på deltid kommande tid.

Varför ville du jobba för just Bromma KFUM?

Jag har smått förälskat mig i KFUMs värdegrund och människosyn senaste två åren, det är en varm organisation som fyller en otroligt viktig roll för barn och unga i Bromma, Sverige och världen. Det känns fantastiskt att få arbeta på lokal nivå med närhet till hur en konkret, varje dag, gör inkludering, jämställhet samt ungas identitet och makt till verklighet.

Jag ser fram emot att tillsammans med kansliet och den förtroendevalda styrelsen ta Bromma KFUM till nya höjder!

Vill du kontakta Josephine om idéer eller frågor, maila till josephine.bladh@kfum.se

Välkomna
Det här är vår nya hemsida.

Vi håller fortfarande på och gör färdigt det sista med hemsidan. Vi hoppas ni kommer uppfatta den som lättnavigerad. Om ni har någon feedback gällande hemsidan får ni gärna höra av er till oss.
Nyheter från vår verksamhet
Det finns inga nyheter..